//mobile menu top items clickable

AdWords

Hva er Google Ads? AdWords, også omtalt som betalt søk, PPC (Pay Per Click) eller SEM (Search Engine Marketing) er annonsering i søkemotorer som Google og Bing. Dette er en av de mest presise og kostnadseffektive måtene å markedsføre en bedrift på.

Vi er et Google Ads-byrå i Oslo med solid kompetanse og bred bransjeerfaring som lever av gode resultater!

 

Hvorfor Reprise Media?

Reprise Media er en del av IPG Mediabrand med de fordelene det er å være en del av et større nettverk. Fordelen med dette, er at vi har tett daglig kontakt med Google, dermed sikrer vi at vi alltid er oppdatert på det nyeste på markedet. Vi får benchmarks fra andre markeder, og kan sammenlikne våre resultater med disse.
Lokalt i Oslo sitter det engasjerte og dedikerte rådgivere og plannere som brenner for faget performance marketing, der Google Ads er en sentral kanal. Vi har alle flere års erfaring med å styre både små lokale kontoer, til store internasjonale kontoer. Vårt motto er, ingen kampanje er for stor eller for liten, det er resultatene som teller. Vi bistår selvsagt også med Bing søk og betalt annonsering i andre kanaler.

Dedikerte rådgivere og spesialister

Hos oss møter alle kunder rådgiver og fagspesialister performance marketing, dette er ikke et fordyrende mellomledd, tvert i mot – vi vet at to hoder jobber bedre enn ett, noe som gjør at vi kan jobbe smartere og levere kvalitet til våre kunder.Dessverre har vi møtt kunder som opplever at de har følt seg mindre prioritert i møte med byrå. Vi er derfor levende opptatt av at alle kunder skal få oppfylt sine mål i samarbeid med oss. Vi har ingen fortjeneste på mediebudsjettet til kunden og er like opptatt av alle våre kunder, uansett størrelsesorden. Hos oss får alle kunder tilnærmet lik behandling i form av tjenester og leveranse. Det betyr at vi alltid tilbyr en standard til deg som kunde, uavhengig av størrelsesorden.

Vi dedikerer tid til egenutvikling

Selv i en travel hverdag, der resultater og leveranse står i fokus, setter vi av tid til utvikling på teamet. Vi mener dette er nøkkelen til våre kunders suksess. Dette er med å bidra til enda bedre resultater og ikke minst sikrer det våre kunders leveranser. Vi står ikke stille i et marked som utvikler. Vi er opptatt av faglig utvikling, og det kommer våre kunder til gode.