//mobile menu top items clickable

Betalt søk – søkemotorannonsering

Betalt søk omtales også ofte som søkemotorannonsering (PPC). Det har vært vanlig å bruke dette begrepet om Google Adwords, men den siste tiden har også Bing/Yahoo økt sine markedsandeler, så det har også blitt vanlig nå å inkludere Yahoo Search Marketing og Bing Advertising til Google Adwords. Dermed også mer naturlig å snakke om dette som betalt søk og ikke lenger kun Google.

Hvorfor velge et byrå til å håndtere Adwordskontoen

Du bør la et byrå bistå med å optimalisere din betalt søk konto dersom dere ikke har et godt nok fagmiljø eller kompetanse internt til å ivareta optimaliseringen av Google Adwords eller Bing Advertising. Med et hjerte for kundereisen og den digitale markedsføringen skal våre kunder nå sine mål basert på vår hjelp. Reprise er en del av IPG Mediabrands og med de fordelene det innehar, kan vi være en naturlig samarbeidspart i mediemiksen. Vi vet viktigheten av å møte våre kunder der de er og sette KPIer som gjør at de kan nå sine markedsmål. Vi jobber helhetlig og i de aller fleste tilfeller integreres arbeidet vårt også i SEO-optimalisering for våre kunder.

Dedikerte rådgivere og spesialister hjelper med kontooppsett, optimalisering og rapportering

Hos oss møter alle kunder rådgiver og spesialist, dette er ikke et fordyrende mellomledd, tvert i mot – vi vet at to hoder jobber bedre enn ett, noe som gjør at vi kan jobbe smartere og samtidig levere kvalitet til våre kunder. Dessverre har vi møtt kunder som opplever at de har følt seg mindre prioritert i møte med byrå. Vi er derfor levende opptatt av at alle kunder skal få oppfylt sine mål i samarbeid med oss. Vi har ingen fortjeneste på mediebudsjettet til kunden, og er like opptatt av alle våre kunder uansett størrelsesorden. Hos oss får alle kunder tilnærmet lik behandling i form av tjenester og leveranse. Det betyr at vi alltid tilbyr en standard til deg som kunde, uavhengig av størrelsesorden.

Hvorfor betalt søk:

  • Ekstremt kostnadseffektivt
  • Høy konverteringsgrad
  • Meget presis markedsføring

Hvorfor oss?

  • Faglig oppdatert
  • Resultatorientert
  • Bred bransjeerfaring

Slik jobber vi

  • Analytisk tilnærming
  • Tett oppfølging
  • Rapportering

Lurer du på noe?

Vi ser frem til å høre fra deg og prate om hvordan vi kan hjelpe dere med å nå deres mål!