//mobile menu top items clickable

E-handel – eCommerce strategi og løsning

Vi jobber for å drive e-handel salg på tvers av alle kanaler ved å kombinere de beste annonseløsningene, innovativ merkevarebygging og operasjonell utmerkelse. Vi jobber etter en modell der vi optimaliserer aktivitetene våre basert på en blanding av data-drevet mediekjøp, erfaring og innholdsoptimalisering.

Økt salg online og offline ved hjelp av e-commerce

For å lykkes med e-handel er det viktig med en balanse av ulike medier, merkevarebygging og erfaring innen retail. Hos Reprise har vi jobbet mye med e-handel og jobber kontinuerlig for å bistå våre kunder til å drive online salg, men også øke offline salg.

Global e-handelskunnskap – trygghet for e-commerce leveranser

Globalt har vi et team på over 250 e-handelsspesialister som har erfaring og kunnskap om alle ulike kundetyper og merkevarer. Hos oss kombinerer vi SEM, display, digitale kjøp og innhold sammen med vår erfaring, egenutviklede verktøy, bransjeledende verktøy og forhandlinger med de ulike mediene. Dette gjør at vi kan benytte kundenes data på best mulig måte, utnytte hver enkelt kanals fordeler og hjelpe bedrifter å vinne «den digitale krigen».